EN
ID
  • BUKA: 24 Jam Fast Respon
  • BUKA: 24 Jam Fast Respon
  • Status Order
  • Tlp: +6281222886456
  • SMS/WA: +6285293988885
  • Line : pusakadunia
  • BBM : PUSAKA
  • Telegram: pusakadunia
  • cspusakadunia@gmail.com

Buku Primbon Atassadhur Adammakna Kategori: Buku Mistik Jawa | 1493 Kali Dilihat

Buku Primbon Atassadhur Adammakna Reviewed by Pusaka Dunia on . This Is Article About Buku Primbon Atassadhur Adammakna

BUKU PRIMBON ATASSADHUR ADAMMAKNA 7133 Pratelan isining buku punika Gambaripun Kngjeng pangeran harya tjakraningrat Purwaka Wirid maklumat jati: wedharing ilmu kabatosan Mengku wolung wiridan : Wirayat jati,Laksita jati,Panunggal jati,Karana jati,Purba jati,Saloka jati,Sasmita jati,Wasana jati Aji pameleng : pangulah lampah yoga,ugi kasebut samadi Aji panunggal : pambrastaning sad indriya ingkang ugi… Selengkapnya »

Rating: 1.0
    Harga:Rp 37.500Kode Produk: 7133
    Stok Tersedia
    10-08-2017
    Berat : Kg
    Order via SMS

    +6285293988885

    Format Order SMS : KODE PRODUK # NAMA ANDA # ALAMAT
    Pemesanan Juga dapat melalui :
    Detail Produk "Buku Primbon Atassadhur Adammakna"

    BUKU PRIMBON ATASSADHUR ADAMMAKNA
    7133
    Pratelan isining buku punika
    Gambaripun Kngjeng pangeran harya tjakraningrat
    Purwaka
    Wirid maklumat jati: wedharing ilmu kabatosan
    Mengku wolung wiridan : Wirayat jati,Laksita jati,Panunggal jati,Karana jati,Purba jati,Saloka jati,Sasmita jati,Wasana jati
    Aji pameleng : pangulah lampah yoga,ugi kasebut samadi
    Aji panunggal : pambrastaning sad indriya ingkang ugi kasebut pancadriya,murih manggih ketentrem
    Wirid maladihening : pipiridan wasiyat kangjeng panembahan senopati ngalaga mataram
    Katrangan : cara caranipun anglampahi miwah donga-donga ingkang perlu
    Primbon kidung : mengku 12 kidung sarta rajah mantra
    Kidung suksmawedha
    Kidung darmawedha
    Kidung mantrawedha
    Kidung japawedha
    Kidung jiwawedha
    Kidung reksawedha
    Kidung yogawedha
    Kidung warawedha
    Kidung setyawedha
    Kidung ajiwedha
    Kidung Saktiwedha
    Kidung bagyawedha
    Rajah mantra
    Kidung punika kawarti anggitanipun Kangjeng Sunan Kalijaga Waliollah,pangritanipun duk rikala tapabrata wonten satepining lepen.Ing pawingkingipun tembung kalijaga wau lajeng kagem dados asmanipun.Ing kinanipun kidungan punika dipun pepetri tuwin pinundhi-pundhi sanget,dening ngakathah,margi kacarios pancen ageng sanget,sawabipun.Dene rajahmantra pethikan saking kitab samsu makrup/kitab mujarabat.
    Donga-donga puji Sunan Kalijaga
    Anggayuh daya
    Aji padmawara
    Penget palintangan
    Catur yoga

    kODE : 7133

    Call Center
    Pusaka Dunia / Dunia Pusaka
    PIN BBM : PUSAKA
    Telephone : +6281 222 886 456
    Sms : +6285 2939 88885
    WhatsApp : +6285 2939 88885
    Line : pusakadunia
    WeChat : pusakadunia
    Instagram : pusakadunia

    Pusaka Dunia Banyak Dicari:

    • Daftar isi kitab primbon atasadur adammakna
    • isi kitab primbon atassadhur adammakna
    • kitab primbon atassadhur adammakna
    • primbon atassadhur untuk pengobatan tubuh

    Dapatkan Update Terbaru
    Daftar newsletter